Hoteller


  IMG_1822

.

Link til hotellet   Røsnæs Badehotel,

.

Kalundborg bedste Spise og overnatningssted
Nyrenoveret i 2017

Dette hotel byder på udsigt over Kalundborg Fjord og Storebælt, fransk-inspireret restaurant, privat stenstrand samt værelser med gratis WiFi.

.

 

Hotel Gilleleje Strand  åbnede, ny renoveret foråret 2017 med ny ejer

.

ink til hjemmeside Hotel Gilleleje Strand

 

         

Skolelærer overtager kendt badehotel

Opdateret 08. november 2016 kl. 14:45

 

Restaurant Strand og Hotel Strand bliver nu igen en sammenhængende virksomhed, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Et familieselskab ledet af skolelærer Gitte Artby, Værløse, har netop overtaget begge virksomheder. Hun skal selv stå i spidsen for både restaurations- og hoteldriften, som engang blev drevet under navnet Gilleleje – Hotel & Badepensionat.

Pr. 1. september købte hun restaurationsdelen af Hilmer Petersen. I denne del er det i dag udelukkende spiserestauranten, der drives som en kinesisk restaurant. Den tilstødende pub, Spillestedet, har de seneste år udelukkende været anvendt til opmagasinering. Det samme er sket med den store sal, der gemmer sig midt i etablissementet. Det var her, at de legendariske sommerkabaretter Lulus Lysthus havde hjemsted, og siden kun er anvendt sporadisk.

Den kinesiske restaurant lukker med udgangen af november.

I fredags skrev Gitte Artby og hotelejer Karsten Andersen slutseddel for købet af hotelvirksomheden. Overtagelsen sker pr. 1. december, men Karsten Andersen har dispositionsret over hotellet hele december.

Gitte Artby er læreruddannet og arbejder i dag på Skovlunde Skole.

Inden hun blev lærer arbejdede hun i flere år i restaurationsbranchen i blandt andet Nyhavn samt Københavns Lufthavn, ligesom hun har haft egen restaurant i Ballerup.

– Mit hjerte har altid banket for restaurationsbranchen. Men på grund af børnene valgte jeg at blive lærer, hvor arbejdstiderne er mere børnevenlige. Nu er børnene blevet store, og så glæder jeg mig til at vende tilbage til en spændende branche.

Hele ejendommen, der i dag er præget af 1960’ernes og 1970’ernes smag og arkitektur, skal nu have den helt store omgang. Gæsterne skal kunne mærke bygningens fornemme historie, siger Gitte Artby til Frederiksborg Amts Avis.