Mere info


Fra natur til færdigt produkt, Skoddesnedkerne os med skodder.

Natu, Skodder, Pynteskodder, Jalousilåger, Vinduesskodder, Jalousiskodder,    Skodder med metalramme, Metalskodde,    

Med Skodder til alle formål.

Skoddesnedkerne – os med skodder, jalousilåger og saloondøre!

skodder, i stedet for gardiner og persienner, skaber
sydlandsk stemning og særpræg

Udvendige Skodder eller Pynteskodder

       

Klassic er vores betegnelse, for den almindelige skodde, der også er kendt som vindues- eller pynteskodder. Denne skodde har utallige af anvendelsesmuligheder, både når der skal laves udvendige eller indvendige forbedringer, samt nyskabelser i huset.

Skodderne kan leveres med beslag til montering, samt fås med vandret mitter sprosse, og/eller eventuelt med dekoration. Skodderne fås i et væld af udformninger, så det kun er fantasien der sætter begrænsningen.

Stærkt nordisk fyrretræ er standard, men der kan også leveres i andre træsorter. Vi leverer både i natur, samt med malet eller lakeret overflade, alt efter dit ønske.

Vindues skodder eller pynteskodder fremstilles på mål der passer dig, også skæve mål, til fast pris. Du kan nemt selv finde prisen i vores prisliste, ved at se på nærmeste højere mål.

Pynte Skodder

Dimm. Ramme 21 x 55 mm Lameller 8 x 40 mm

Vindues skodder er en byggetradition, som de fleste af os forbinder med enten sydlige himmelstrøg eller den amerikansk inspirerede ”colonial style”. Men også i danske boliger repræsenterer indvendige skodder en løsning med mange fordele.

I de fleste boliger anvendes enten gardiner eller persienner til regulering af lys indfald og for at beskytte mod indsyn.
Men der findes faktisk en tredje løsning, ”skræddersyet” til dine vinduer,. Og det er indvendige skodder eller Vindues skodder.

I tillæg til de ”opgaver” som enten gardiner eller persienner skal løse, giver de indvendige skodder eller vindues skodder en række fordele, som man, så at sige, får med i købet.

Tidløst og dekorativt

Indvendige skodder giver rummet et unikt særpræg, med umiskendelige associationer til den feriestemning, som man oplever på rejser i det sydlige Europa. indvendige skodder ofte understrege den rustikke og lidt romantiske indretnings stil, som mange danskere foretrækker

Yderligere vil der være tale om en stort set tidløs løsning, idet vindues skodderne bliver en af boligens faste installationer. Som eksempelvis køkkenborde og indbyggede skabe er det. Og set i dette perspektiv, vil denne løsning være langt mindre sårbar mod de forskellige modemessige trends, der normalt vil være årsag til, at gardiner og persienner udskiftes fra tid til anden.

For slet ikke at tale om den løbende rensning og rengøring, der for skoddernes vedkommende bliver reduceret til lejlighedsvis aftørring med en fugtig klud, eller radiatorbørste.

Bedre ventilation og sikring

Men ud over det dekorative særpræg, giver den indvendiger skodde løsning en række praktiske fordele , som hverken gardiner eller persienner kan klare tilsvarende.

Eksempelvis kan skodderne lukkes forsvarligt, selv om vinduet er åbent, så huset kan ventileres betryggende og sikkert,
Og er man utryg ved at sove for åbne vinder, er skoddeløsningen nærmest genial. Vinduerne kan nemlig være fuldt åbne, men skodderne sikrer både mod indsyn, indtrængen og stærke vindstød.

På denne måde giver skodderne større sikring og langt bedre mulighed for effektiv ventilation.

Foldeskodder med justérbare lameller

       

Er den indvendige karmbredde i vinduet mere end 60-70 cm, bør man af praktiske hensyn vælge foldeskodder for at reducere skoddens åbning indad. Ligeledes giver foldeskodden større fleksibilitet i forbindelse med regulering af lysindfaldet.

Som standard er lamellerne monteret i en vinkel på 45º, der tillader lysindfald, men forhindrer indsyn.

Men du kan også vælge en løsning, hvor lamellerne kan justeres, på samme måde som man gør det med en persienne.

Skræddersyede skodder

Akkurat som det gælder for gardiner og persienner, skal også indvendige skodder tilpasses de aktuelle mål for det enkelte vindue.

Derfor skal indvendige skodder altid fremstilles efter mål. Men det skal du ikke lade dig afskrække af.

Herhjemme findes der nemlig en lille snedkervirksomhed, der i mere end en menneske alder  år har specialiseret sig i ”skræddersyet” fremstilling af alle former for skodder. Ind-vendige og udvendige.

Virksomheden ligger tæt ved Sejerø Bugten, og hedder sigende nok ”Skoddesnedkerne”. Ud over skodder kan du her også få fremstillet jalousilåger og saloon-døre efter mål og med en valgfri finish i forskellige træsorter med lak eller lakfarver.

Du kan også besøge Skoddesnedkerne på web-adressen http://www.nye-skodder.dk

hvis du savner yderligere inspiration eller vil kigge nærmere på nogle af de mange muligheder du kan vælge, hvis du er interesseret i en spændende og dekorativ løsning med enten indvendige skodder eller udvendige skodder.

Store Skodder med metalramme,

Skodderne kan være enten fastmonteret, til pynt eller med hængsler, de kan også være med anden funktion, eks. skydedørsbeslag, det er også muligt, at få monteret en motorstyring, så skodderne kan åbnes og lukkes indefra.

Skodderne kan have mange forskellige størrelser udformninger og anvendelser, men er typisk solafskæmning, til større projekter, de kan være med rammen i galvanizeret vinkel stål, med en form for på skruede lameller, i en træsort der ikke kræver vedligeholdelse.

Denne løsning, sikrer rigtig mange års vedligeholdelses fri levetid, med mulighed for at skifte enkelte eller alle lameller på en nem og enkel måde.

Lamellerne kan udformes på mange forskellige måder, og kan sættes med en afstand, der sikrer netop det udsyn, eller lysindfald der ønskes.
Da solafskærmnings skodderne udføres efter opgave, og tilpasset det enkelte byggeri, giver vi gerne en uforpligtigende pris, på netop din opgave.

Andre, produkter, kan være Saloondøre, Skodder med metalramme og lameller af træ, eller opgaver udført efter opgave.

        

Se også: www.nye-skodder.dk

og omtale på TV 2 Øst 5-4 2010 om Skoddesnedkerne:  TV indslag om Skoddesnedkerne

.

       

Følg os på Facebook

Kontakt Skoddesnedkerne: Mail:   RS@skodder.dk 

Os med skodder og Jalousilåger.

.