Om Skoddesnedkerne


Skoddesnedkerne har et stor produktpram, der er altid en løsning, ellers finder vi en.
Skoddesnedkerne produktudvikler løbende, og har bl.a. udviklet samlede løsninger, til både udvendige og indvendige skodder, hvor beslag indgår som en samlet løsning. Solafskærmning, enten faste eller forskydelige, i alle mulige udførelser, efter kundens ønsker, eventuelt motorstyrede automatiske eller manuelt styret, udføres i små som store serier i mange forskellige materialer, som forskellige træsorter, i stål eller rustfri stål, som galvaniseret stål, aluminium eller plastik.
.
Beslag
Endvidere lagerførers mange forskellige beslag til skodder og låger. Skoddesnedkernes målsætning er at producere kvalitetsprodukter, på en miljørigtig måde, efter kundens ønske, og aldrig at slække på kvaliteten frem for kvantiteten.
.
Det skal være nemt at handle med Skoddesnedkerne,
Eenten det er til en privat kunde med nogle få skodder, eller det er til et større projekt, og vi sætter en ære i at yde en god service. Skoddesnedkernes produkter bliver i dag brugt mange steder i verden. Dog koncentreres markedet om Danmark  -Norge -Sverige og Tyskland. Den daglige drift forestås i dag af Steen Rasmussen 2. generation og Preben Rasmussen, hvor far og søn, bistået af få ansatte, og gode samarbejdspartnere, sikrer en optimal produktion. Sund Økonomi Skoddesnedkerne er en gammel solid virksomhed, med en sund økonomi, se mere.
.
Historie
1977 blev virksomheden grundlagt af Preben Rasmussen som tømrer- og snedker virksomhed,  Arbejdsområdet var dengang fremstilling af døre, vinduer, skodder samt opførelse af egne typehuse. Senere,  blev produktionen koncentreret til fremstilling af døre og vinduer, men i 1989 blev skoddeproduktionen for alvor taget op, og få år efter produceredes  hovedsageligt skodder og jalousi låger og virksomhedens navn blev ændret til, Skoddesnedkerne. Med binavn, Rasmussen og søn, forkortet R&S
.
Her bor vi
Skoddesnedkerne har i dag til huse, på en idyllisk beliggende landejendom, tæt ved Sejerø bugten, med kun få 100 m til strand og et stort skovområde.  Fra ejendommen, blev der i tresserne, frastykket et større stykke til sommerhusgrunde, tilbage er 40 tusinde kvm.
.

Se også   TV indslag om Skoddesnedkerne

.

Adresse; Svenstrup Strandvej 4  DK 4400 Kalundborg .

.

CVR. nr. 26178436
.

Tlf.   +45 31242094

.
Mail: RS@skodder.dk 
.
Bank. Nordea  2190 3495761206
.
Os med Skodder, Jalousilåger og Saloondøre. Gode produkter fra Skoddesnedkerne.
.
.
.